Descobreix la nostra nova imatge corporativa

Som el centre de promoció del disseny de Barcelona, i com a tal, hem de liderar el sector, ser un exemple pràctic de l'adaptació dels nous temps i de les transformacions globals.

Des de Barcelona centre de Disseny ens fa molta il·lusió ensenyar-vos en què hem estat treballant en els darrers mesos juntament amb l'Estudi de Branding i creative content Esiete, membre del nostre Clúster Disseny. Hem fet molts i molts canvis: el nostre logo, el nostre web... i comencem una nova manera de comunicar-nos amb vosaltres. 

Hem facilitat la navegació i l’accés a la informació, hi ha apartats concrets per a cada col·lectiu; empreses, emprenedors, professionals i entitats, també per als nostres projectes més destacats: Barcelona Design Week, BcD Talent, Design & Food, Inspired in Barcelona® i molts més. Els nostres partners i els nostres projectes són els protagonistes absoluts de la nova interfaç.

A més a més, el Clúster Disseny té el seu espai propi i separat al web, on trobareu un directori tant gràfic com alfabètic de les empreses que actualment formen part del nostre clúster. En són més de 150!

Com ja haureu vist, l'acrònim BcD també ha estat rel·legat. Ara potenciarem al màxim el terme descriptiu Barcelona centre de Disseny, i utilitzarem BcD tan sols en aquelles ocasions que el disseny ho requereixi (avatars, hashtags...).

T'animes a navegar pel nostre web i conèixer tot el que fem? 

Barcelona i Disseny al centre, perquè som el centre de Disseny de Barcelona.

Article següent

Newsletter