29 d'abril

Empreses creatives cap a models sostenibles i responsables

La pressió social, instensificada per la presa de consciència col·lectiva arrel de la pandèmia, sentida perquè les nostres accions afecten la salut del planeta i la nostra pròpia, fa que pel sector empresarial sigui ineludible aplicar l'economia circular i tenir en compte el seu impacte social, tant fora de l'empresa com dins de la mateixa, amb la cura i benestar dels propis equips.

Cada cop més clients, marques i institucions exigeixen als seus proveïdors de serveis creatius acreditar que tal presa de consciència es tradueix en una transformació conscient, estratègica i profunda a la manera de funcionar dels estudis de disseny. Però, com iniciar aquest canvi? Com accedir a tot aquell coneixement necessari per poder realitzar-lo? Quines són les especificitats dels estudis creatius en aquest sentit? Els fa diferents a altres tipus d'empreses? Quins col·lectius i iniciatives existents poden donar suport a aquesta transició?

El dijous 29 d'abril presentarem en format online 4 entitats i iniciatives que recolzen les empreses creatives a ser més responsables mediambientalment i socialment: Empreses Responsables de Barcelona ActivaB CorpCreatives for the Future Respon.cat.

Estaran presents a la sessió Carme Sanchez, responsable de Programes d'Empresa i Parc Tecnològic de Barcelona Activa, Gerard Romero, consultor RSC de l’empresa Ingenieria Social, i el participant del programa Manu Bauzà de Bloomint; Pablo Sánchez, Director Executiu, B Lab Spain per part de B Corp; Marc Lite, Partner i Chief Strategy Officer de Firma (entitat acreditada B Corp) i Rocío Martinavarro de Mayúscula per a la presentació de Creatives for the Future, i Anna Fornt de Grup Efebé (membre de Respon.cat) i Josep Maria Canyelles, Coordinador de Respon.cat.

Pots inscriure't a través d'aquest enllaç.

Article següent

Newsletter