2 de març

Espai Plataforma: presentació de resultats

Els investigadors d'Eina Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona presenten a aquesta sessió els resultats de la seva tasca investigadora davant dels participants del projecte "Espai Plataforma".

Aquesta iniciativa, impulsada pel Clúster Disseny i l'Habitat Cluster Barcelona, busca transferir el coneixement i l'orientació necessaris a les empreses participants per afrontar la transformació profunda que patiran els espais pensats per a col·lectivitats durant els pròxims anys, en concret aquells relacionats amb el retail, hospitality, well-being o workplace.

A la presentació, els investigadors intentaran donar resposta a les preguntes següents: es pot repensar l'espai per a col·lectivitats com un hàbitat? Estem preparats per a l'economia de la subscripció de productes com el mobiliari de la llar? Com ens afectarà el nomadisme digital a l'hora d'utilitzar materials que impulsin la connectivitat? Estem preparats per relacionar-nos amb el nostre entorn mitjançant interaccions des del material, els sensors i les dades?

Aquesta sessió forma part de la primera fase del projecte, l'objectiu del qual és ajudar a impulsar les empreses participants en la ideació de projectes o productes vinculats amb el contract.

Format: digital
Horari: de 9:30 a 10:30

Inscripció: exclusiva per a participants del projecte "Espai Plataforma". Si vols participar-hi, contacta amb nosaltres a clusterdisseny@bcd.es per consultar les condicions.

Article següent

Newsletter