30 de setembre

Estudi de mercat internacional gratuït

El proper dia 30 de setembre de 9.30h a 11h la Cambra de Comerç de Barcelona impartirà a totes aquelles empreses del Clúster Disseny amb seu a la demarcació de Barcelona* una sessió online de DIAGNOSI INTERNACIONAL (fase I) de la mà d'un expert en vendes internacionals que us donarà consells i us guiarà en emplenar un qüestionari sobre la vostra empresa. Amb aquestes dades, des de la Cambra de Comerç de Barcelona s'avaluaran els recursos, capacitat i exportabilitat del vostre producte/servei i us enviaran un informe de diagnosi internacional gratuït.

Per formalitzar la vostra participació en aquesta primera sessió de diagnosi, cal enviar un correu a clusterdisseny@bcd.es.

Aquelles empreses que rebeu un informe favorable, amb independència de la vostra dimensió o facturació, tindreu dret a un ESTUDI DE MERCAT personalitzat (fase II), durant la qual rebreu l'assessorament  d’un tècnic d’internacional de Cambra de Comerç de Barcelona que us ajudarà a desenvolupar un pla individual de selecció de mercats prioritaris, anàlisi del sector al país objectiu, estadístiques, comportament del consumidor, canals d’entrada, informe aranzelari d’un producte, auditoria mkt digital i anàlisi econòmic -financer, de manera que us pugueu centrar en un mercat, el conegueu a fons, i hi entreu amb garanties. L'estudi, valorat en 3.168 € està 100% subvencionat i la data per elaborar-lo és a convenir entre empresa i assessor.

Confiem que pugui ser del vostre interès!

* Demarcació de Barcelona: (Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Berguedà, el Garraf, el Maresme, el Moianès, Osona i Vallès Oriental).

Article següent

Newsletter