20 d'abril

Façanes verdes biofotovoltaiques

Si ets arquitecte/a, la sessió Façanes verdes biofotovoltaiques us interessa.

Vine a l’IAAC el proper dia 20 d’abril a les 17 hores a conèixer de primera mà el panell prototipat en el marc del projecte ALGAVOLTAICA capaç de generar energia biofotovoltaica a partir d’algues. A la sessió, al marge de conèixer en profunditat els beneficis d’aquesta tecnologia i el seu potencial dins de l’arquitectura verda i la descarbonització d’àrees urbanes, debatrem sobre els avenços necessaris perquè pugui ser implementada en un futur proper als edificis de les nostres ciutats.

ALGAVOLTAICA està impulsat per SOLARTYS, l’Associació Espanyola per a la Internacionalització i Innovació de les empreses solars, amb la participació de Barcelona centre de Disseny, Noumena Design Research Education, Ketter Batteries i l’IAAC, l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya.

El projecte compta amb el suport i finançament del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, així com de la Unió Europea a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, dins del programa de Suport a les AEIs per contribuir a millorar la competitivitat de la indústria espanyola.

Places molt limitades. La sessió es farà en anglès i castellà. Inscriu-te a la sessió Façanes verdes biofotovoltaiques aquí.

  •  | Barcelona centre de Disseny

Article següent

Newsletter