28 d'abril

INSIDE...ANIMA Design

Torna el cicle "INSIDE…" un format que pretén realçar un dels grans actius del Clúster Disseny: el seu potencial com a plataforma d'accés a coneixement, resultat de la suma del talent de tots els membres.

En aquesta ocasió, "INSIDE…ANIMA Design" se centrarà en el disseny per a la producció local i l'accelerament d'aquesta mitjançant noves tecnologies.

En aquest context, el nou corrent de relocalització massiva causat principalment per l'augment dels costos de fabricació i logística a Àsia i l'augment del cost dels carburants després de l'inici del conflicte a Ucraïna han obert una oportunitat a les empreses del sector del disseny i la indústria per reactivar l'economia local i reduir els costos logístics i de producció.

També es parlarà de com les noves tecnologies permeten l'acceleració d'aquests processos de relocalització, com ara la fabricació additiva, ja que permeten reduir els processos de disseny, desenvolupament i llançament de nous productes.

ANIMA Design és una agència internacional de disseny i desenvolupament de producte focalitzada en mobilitat sostenible, ciència i salut, eines i electrodomèstics, entre altres sectors.

L'acte tindrà lloc el 28 d'abril a les oficines d'ANIMA Design, ubicades al C/Caballero 62, local, 08014 Barcelona. Reserva la teva plaça aquí.

Article següent

Newsletter