El dissenyador Jaime Hayon, entre els guardonats dels Premis Nacionals d'Innovació i Disseny

Els Premis Nacionals d' Innovació i Disseny, en la seva edició del 2021, han sigut per Jaime Hayon, Eduardo Anitua, Cosentino, CerTest Biotec, Expormim i Danny Saltaren, amb menció especial per a Ramón Úbeda.

El Ministeri de Ciència i Innovació ha guardonat aquests sis projectes en cada una de les seves modalitats: trajectòria innovadora, gran empresa, petita i mitjana empresa, professionals, empresa i joves dissenyadors.

 Aquests premis tenen l'objectiu de distingir a persones i entitats que han fet de la innovació un element clau en el desenvolupament de la seva estratègia professional i pla de negoci. També es reconeix els professionals i empreses que contribueixen a fer gran el disseny espanyol, convertint-lo en una palanca d'innovació i competència.

Els premis tenen un caràcter honorífic, excepte el Premi Nacional Innovació modalitat petita i mitjana empresa, amb una dotació econòmica de 30.000 euros, el Premi Nacional de Disseny en la modalitat professionals, dotat amb 30.000 euros i el Premi Nacional de Disseny en la modalitat de joves dissenyadors, que tenen una dotació econòmica de 15.000 euros.

Article següent

Newsletter