Apunta't a la nova convocatòria de MID Talent

Des del Barcelona centre de Disseny impulsem un any més el MID TALENT, un programa multidisciplinari de pre-acceleració de persones en emprenedoria creativa, sota les òptiques del design thinking i el creixement sostenible, destacant l’èmfasi en el desenvolupament competencial de professionals en qualsevol sector i matèria.

Amb un màxim de 40 participants en total, es duran a terme dos grups de 20 persones cada un, destinats preferentment a persones desocupades que es trobin en un dels següents col·lectius: joves menors de 30 anys, persones amb discapacitat, persones majors de 45 anys, i persones amb risc d’exclusió social.

El primer grup ja s’ha dut a terme durant el mes de novembre. El segon grup ho farà entre el 10 i el 20 de desembre. Si t’hi vols sumar, tens temps d’inscriure’t fins el 8 de desembre.

Tot el programa es desenvoluparà a la ciutat de Barcelona, en format presencial si les circumstàncies ho permeten i en format on-line en el cas que ho requereixi la situació derivada de la crisi sanitària.

Si estàs interessat/da i en vols saber més, aquí et pots baixar les bases de participació al programa, i en el cas de complir els requisits i voler formar part del procés de selecció, a través d’aquest enllaç accediràs al formulari d’inscripció. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar-nos a midtalent@bcd.es.

Article següent

Newsletter