Arrenca l'Imagine Express amb 28 joves a bord

Imagine Express, el programa destinat a generar negocis en el sector del mòbil durant un viatge de 4 dies en tren de Barcelona a París i viceversa, inicia la seva setena edició.

Els 28 participants (anomenats dreamers) procedeixen de diferents competicions i concursos universitaris. Per aquesta competició, s’organitzaran en equips multidisciplinaris de 3 persones i hauran de desenvolupar solucions que donin resposta a reptes al voltant de la salut, la mobilitat i la sostenibilitat, plantejats per les empreses participants: Fundació Banc Sabadell, Renfe SNCF, Nestlé, Novartis i TMB.

Avui divendres 21 de febrer arrenca aquest viatge amb la presentació dels participants, la formació dels equips i la presentació dels reptes.

A cadascuna de les fases, els equips hauran de desenvolupar projectes innovadors i disruptius amb el suport de mentors de diferents àmbits i seguint el mètode Lombard, que està basat en el design thinking i el design doing. Les propostes resultants seran presentades davant d’inversors i experts l’últim dia, abans del pitching final del proper 24 de febrer a l’espai Movistar Center, on es triarà el projecte guanyador.

Els desitgem molta sort als participants i un feliç viatge a bord de l’Imagine Express!

Article següent

Newsletter