Barcelona centre de Disseny ha coordinat 'Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño'

Barcelona centre de Disseny, juntament amb el Ministeri de Ciència i Innovació, ha coordinat l'estudi ‘Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño’, una publicació divulgativa sobre com dur a terme amb èxit el procés de contractació dels serveis de disseny per part de les administracions públiques. La investigació ha estat a càrrec d'EINA.

L'estudi, presentat el passat 14 de juliol, té l'objectiu de mostrar els passos inicials necessaris per crear aliances entre les administracions públiques i el món del disseny. També aspira a promoure un canvi de paradigma que faci que la relació entre tots dos clients sigui més fluida.

Així doncs, del que es tracta és d'analitzar les particularitats de les dues parts i les àrees de millora en la seva interlocució, i d'identificar els punts de trobada i oportunitats. Tot amb la finalitat de, com ja s'ha esmentat, mitjançant un enfocament proactiu, concretar com es pot dur a terme el procés de contractació dels serveis de disseny de manera més exitosa.

Article següent

Newsletter