Barcelona centre de Disseny i Unifit presenten l'app BcD per connectar la comunitat Clúster Disseny

Barcelona centre de Disseny i Unifit han unit esforços per llençar una app destinada a digitalitzar i connectar el col·lectiu del Clúster Disseny. Una app que pretén ser l'eina que faciliti i dinamitzi la comunicació entre BcD i els membres de la comunitat Clúster així com fomentar les sinèrgies entre els diferents membres. 

L' app connecta i gestiona el col·lectiu facilitant la comunicació, amb un sistema d'informació instantani, i el foment d'esdeveniments i activitats relacionades amb els seus interessos. A través de diferents grups de treball, els diferents integrants del col·lectiu tindran més a prop que mai l'activitat de Barcelona centre de Disseny, obtindran avantatges i podran accedir a contingut exclusiu. 

L'app es va presentar ahir dimecres durant la trobada anual que va reunir a més de setanta membres del Clúster Disseny al Disseny Hub Barcelona. 

Aquesta és una eina més que des de Barcelona centre de Disseny impulsem per la digitalització de la comunicació i ho fem de la mà d'una start up barcelonina, Unifit que a dia d'avui ja ha desenvolupat apps per a Universitats, empreses, associacions i col·legis professionals.  

Article següent

Newsletter