BcD, a través de ZinkCAT, s’incorpora a la nova Comunitat RIS3CAT Media

La Comunitat RIS3CAT Media aplega 34 empreses i entitats de les indústries culturals i creatives i del sistema d’R+D+I de Catalunya per promoure de manera col·laborativa la innovació i la transformació del sector a través de donar valor econòmic, social i cultural al coneixement i la tecnologia, i de desenvolupar noves oportunitats de producció, difusió i consum culturals. En total, s’executaran 8 projectes, que rebran un ajut de 6 milions d’euros per part del Govern de la Generalitat de Catalunya, concedits per ACCIÓ.

Des de Barcelona centre de Disseny ens hem agrupat amb 5 empreses més per crear ZinkCAT, un dels 8 projectes que es desenvoluparan. Es tracta d’un nou protocol per a dissenyadors i agències de màrqueting que els permetrà establir les bases conceptuals per crear disseny connectat amb les noves tecnologies, millorant així l’experiència de l’usuari.

CREACTIVITAT lidera i coordina el projecte i duu a terme tasques de consultoria, CVC s’encarrega de l’experiència d’usuari, KONODRAC analitzarà el Big Data i EURECAT desenvoluparà els prototips dissenyats. Des de BcD ens encarregarem de la gestió de la comunitat del disseny i generarem activitats amb les empreses pertanyents al Clúster Disseny.

Article següent

Newsletter