BcD mobilitza 664.000 euros de la línia d'ajudes AEIs

Barcelona centre de Disseny, a través del Clúster Disseny, mobilitza 664.000 euros de la línia d’ajuts per a Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) per a projectes d’innovació! La fundació liderarà un dels projectes, Long life textiles, i en participarà en dos més, In-caf i Vivarium.

La convocatòria de subvencions del 2023, dotada amb un pressupost de 54 milions d’euros provinents dels fons europeus Next Generation i de l’Estat, ha rebut 441 sol·licituds. El BcD hi ha pogut participar gràcies a que és una de les agrupacions certificades pel Ministeri d’Indústria i Turisme en tant que dinamitzadora del Clúster Disseny. Així mateix, els 6 membres del Clúster Disseny que participen en els projectes, en tant que membres adherits a la fundació i inscrits en el Registre Especial del Ministeri, podran beneficiar-se d’un ajut de 357.000 euros en total.

Els 3 projectes tindran el suport i el finançament del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, així com de la Unió Europea a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, dins del programa de Suport a les AEIs per contribuir a millorar la competitivitat de la indústria espanyola.

Article següent

Newsletter