BcD se suma al projecte ResIdea

Moltes de les activitats i projectes que realitzem generen un material que difícilment es pot reutilitzar. Les lones de gran format o dels roll-ups en són un clar exemple.

Conscients del problema, i atenent el nostre compromís amb la sostenibilitat i els joves talents, Barcelona centre de Disseny se suma al projecte ResIdea, que aprofita els residus d'empreses i entitats per utilitzar-los com a recurs pedagògic per fomentar la creativitat i la motivació dels joves en tallers de design thinking dirigits a donar resposta a dos reptes plantejats per l'Àrea de Desenvolupament i Innovació Curricular (ADIC) dels Programes de Formació i Inserció PFI a l'Institut de Formació Professional (PFI) de referència.

Aquest any, i en aquesta primera col·laboració, el nostre material s'ha dirigit als alumnes del PFI de l'Institut Eugeni Ors de Badalona, que al llarg de dos dies han treballat en la recerca de propostes per millorar el dia a dia dels alumnes de PFI i per millorar la realitat de les residències de gent gran amb les quals estan col·laborant.

El projecte ResIdea compta amb la col·laboració de CaixaBank Dualiza i està impulsat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Article següent

Newsletter