Carles Lorente: "A HP tenim molt clara la clara la premissa que el negoci i la sostenibilitat són complementaris"

A la primera entrevista del cicle "Disseny Avui" parlem amb Carles Lorente, responsable de circular economy innovation d'HP, sobre com, a través de la sostenibilitat, la multinacional està innovant i ideant nous models de negoci.

Lorente destaca que, responent a les demandes i peticions dels seus clients, HP s'ha marcat com a objectius per al 2025 reduir en un 75% l'ús de plàstics en el seu empaquetat i que el 30% del plàstic que es faci servir sigui reciclat provinent del postconsum.

En aquest context, Lorente també ens narra el procés de reciclatge dels plàstics de les impressores i el nou model de negoci que estan aplicant basat en remanufacturar.

Pròximament, el cicle audiovisual "Disseny Avui", impulsat pel Clúster Disseny de la mà d'Oiko Design Office que ofereix coneixement en matèria de sostenibilitat i digitalització, també ens mostrarà les entrevistes de Pepa Casado de Future-ASisón Pujol de Nomon DesignJeannette Altherr de Altherr Désile ParkJose F. López Aguilar, d'Oiko Design Office i Francesc Julià de Kave Home.

Si vols més informació sobre "Disseny Avui", clica aquí.

Article següent

Newsletter