Clúster Disseny torna a formar part del Registre Especial d’AEI del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme

El Clúster Disseny, impulsat pel Barcelona Centre de Disseny, torna a formar part del Registre Especial d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, un reconeixement al seu potencial innovador. 

Aquest registre engloba aquelles agrupacions o clústers que fomentin un procés d’intercanvi col·laboratiu dirigit a obtenir avantatges o beneficis derivats de l’execució de projectes conjunts de caràcter innovador. Així mateix, en ser reconeguts com a AEI, el Clúster podrà rebre subvencions del Programa de Suport a les Agrupacions Empresarials Innovadores.

Formar part d’un clúster innovador com el nostre té avantatges, ja que és un motor d’activació i vinculació entre els diferents actors del sector que facilita el contacte entre empreses i altres agents i aporta noves perspectives de negoci, així com un intercanvi de coneixements. 

El Clúster també és una eina que permet identificar les tendències i necessitats del mercat i una eina de posicionament, que permet accedir a projectes d'interès comú nacionals i internacionals. Així mateix, facilita serveis per afavorir la competitivitat, promovent la innovació, el desenvolupament tecnològic i la internacionalització.

En aquest context, l’any 2021 el Clúster Disseny comptava amb 139 membres amb una facturació conjunta estimada de més de 7.000 M€ i més de 34.000 treballadors.

Si encara no formes part del Clúster Disseny, suma-t’hi!

Article següent

Newsletter