Consulta la guia "Com implementar amb èxit el delivery & take away al tu negoci de manera sostenible"

La situació econòmica i sanitària del darrer any ha fet que al sector de la restauració es faci realitat la vella dita "renovar-se o morir". Segons el Gremi de Restauració de Barcelona, des de l’inici de les restriccions per frenar la covid-19 un 20% de restaurants han hagut de tancar per sempre. El 80% restant ha aguantat l'estocada en gran part gràcies a la implantació de serveis de delivery i take away

La ràpida adaptació dels restaurants ha fet que aquests serveis hagin crescut exponencialment en un període de temps molt curt, el que ha portat, per una banda, a la necessitat de diferenciació donat l'augment d'oferta; i, per l'altra, el sorgiment de noves tendències. Per tant, el que en un altre moment hagués estat una solució fàcil a un moment de crisi, veiem com s'ha transformat en un mercat d'allò més complex.

Per mostrar com les tècniques de disseny poden ajudar a trobar solucions creatives i innovadores als reptes, i donar un impuls als negocis, a Barcelona centre de Disseny, en conjunt amb l'Ajuntament de Barcelona,hem elaborat la guia "Com aplicar amb èxit el delivery i el take away al teu negoci de manera sostenible", que recull els elements més importants a tenir en compte a l'hora d'oferir aquests serveis: tendències i innovació, distribució de l'espai, sostenibilitat, implementació, branding i comunicació.

Pots descarregar-te la guia aquí.

Article següent

Newsletter