Descobreix els membres del Clúster Disseny premiats als ADG Laus 2022

La setmana passada es van lliurar, en el marc de la Barcelona Design Week, els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, organitzats per ADG-FAD. L’acte va premiar un total de 335 projectes, 19 dels quals són obra de membres del Clúster Disseny.

Andreu Carulla va rebre l’or en la categoria de Disseny Gràfic per la seva conceptualització del Restaurant Normal dels Germans Roca, mentre que quatre estudiants d’Elisava i dos d’EINA van rebre l’or de la categoria d’estudiants. A més, Elisava també va rebre el Laus de plata per la seva pàgina web de graus i el Laus de bronze pel videoclip ‘Adiós’.

Pel que fa als premis de bronze, Andreu Carulla en va rebre un per la identitat del Restaurant Normal, mentre que Esiete en va rebre un per la pàgina web de Bankrobber records i un altre per la pàgina de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme. Morillas els va rebre per l’embalatge dels cosmètics de Two Poles i el naming de Sea of Seas.

Finalment, Atipus va rebre cinc guardons de bronze: per Memoria Mercabarna, per la identitat corporativa de La Manual Alpargatera, per les etiquetes de Vi Novell 2021 i de Nobles i Guillotines i pel naming del vi Dos de Set.

Totes les obres premiades es podran veure a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’ fins al 28 d’agost al Disseny Hub Barcelona.

Article següent

Newsletter