EINA publica el llibre ESPACIO Plataforma

L’àmbit del contract ha suposat en els darrers anys una de les grans apostes de negoci per a moltes empreses que dissenyen, fabriquen, editen i/o distribueixen objectes pensats per a entorns habitables.

Malgrat la desacceleració pràcticament total viscuda en el camp del contract degut a la pandèmia mundial, ja s'estan reactivant molts projectes de rehabilitació o renovació pensats per a col·lectivitats. No obstant això, el retorn a aquesta tan esperada nova normalitat no s'està donant en el mateix punt previ a la pandèmia. 

Algunes de les tendències ja identificades de llavors han patit i patiran una acceleració de diversos anys que generaran un canvi de paradigma significatiu. Ens trobem, per tant, en un moment clau per revisar estratègies i portfolis de productes i serveis dirigits a aquest segment de negoci.

Per aquest motiu i en aquest context, el Clúster Disseny, impulsat per Barcelona centre de Disseny, ha impulsat aquesta iniciativa interclúster “Espai Plataforma”. 

El projecte, que tenia per objectiu apropar a les empreses del clúster la investigació desenvolupada en l’entorn universitari per fomentar la innovació de projectes, productes i serveis pensats per a espais per a col·lectivitats, de la mà dels investigadors i investigadores del grup de recerca en disseny aplicat a la salut i el benestar d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, dona ara un dels seus fruits amb la publicació del llibre "ESPACIO PLATAFORMA". 

El llibre recull la recerca duta a terme per l'equip investigador i desenvolupa el concepte espai-plataforma que respon a la connectivitat, la consciència compartida del benestar i a una sensibilitat de nou col·lectiu com a juxtaposició d'individualitats i dona claus a les empreses per redefinir els seus portfolis de productes, revisant els binomis físic i virtual, públic i privat i l'oci i el negoci. 

Article següent

Newsletter