La Barcelona Design Week i el Madrid Design Festival dissenyen la ciutat del futur

La Barcelona Design Week i el Madrid Design Festival organitzen un taller dirigit per la consultora estratègica Soulsight per abordar els desafiaments que les dues ciutats hauran d'afrontar al segle XXI. A través d'eines creatives derivades del design thinking i el disseny de futurs, alumnes de diferents universitats i escoles de disseny de Madrid i Barcelona treballaran durant dos dies sobre els futurs reptes mediambientals, demogràfics, urbanístics i socials.

Les universitats i escoles que participen en el taller, que es durà a terme els dies 19 i 20 de febrer, són ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, IED Barcelona, LCI Barcelona, Eina Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona , Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, IED Madrid, Universitat de Navarra i Universitat Francisco de Vitòria.

Les conclusions d'aquest exercici es compartiran en una trobada a l'auditori de l'Espai Fundación Telefónica el 20 de febrer, i es mostraran en una instal·lació que portarà a terme TheOthers durant la Barcelona Design Week.

Article següent

Newsletter