Guardonats 14 projectes de membres Clúster Disseny als Premis ADI 2022

L'Associació de Disseny Industrial ADI-FAD va organitzar el passat dimecres 15 de juny el lliurament dels Premis ADI 2022, en el marc de la Barcelona Design Week, que es componen dels Premis Delta per a professionals i empreses de disseny industrial, les Medalles ADI per a estudiants de disseny de producte i pels Premis ADI Cultura per a projectes que posen en valor la cultura del disseny.

Dels 146 productes seleccionats per als premis Delta, Lúcid Design va rebre el Delta d'Or pel seu projecte ‘Aixada HOE1CP’ i el Delta de Plata per ‘eMod’, mentre que Marset va rebre el Delta de Plata pel seu projecte ‘Ambrosia’. Andreu Carulla va rebre ambdos premis per 'Mambo', Delta d'Or juntament amb Platanomelón, i 'Aēralab', Delta de Plata.

També NACAR Design va rebre el Delta de Plata pel seu projecte ‘Col·lecció Atlàntida’, així com Altherr Desile Park el va rebre per la seva butaca Kata. Finalment, Emiliana Design Studio i Simon van rebre els Delta de Plata pels seus projectes ‘Goose’ i ‘Simon 270 Packaging’, respectivament.

Pel que fa a les Medalles ADI, dels 12 projectes seleccionats, Elisava ha rebut la Medalla ADI d'Or ex aequo per ‘Balisa’ i la medalla de plata per ‘Photodermis’. Així mateix, l'ESDAP Llotja ha rebut la Medalla ADI d'Opinió per ‘O.A-MEAD’.

Finalment, dels 12 projectes seleccionats per a les Medalles ADI Cultura, Elisava, amb el seu projecte 'MaDe – Materials Designers', ha rebut el premi ADI Cultura Or, així com els premis ADI Cultura Plata i ADI Cultura d'Opinió pel projecte 'Disseny per a la inclusió. El procés com a resultat', que han realitzat juntament amb LCI Barcelona i ESDAP.

Enhorabona als premiats!

Article següent

Newsletter