Us expliquem com va anar la jornada sobre marques i dissenys industrials

El passat 5 d'octubre vam viure al Roca Barcelona Gallery una jornada amb ACCIÓ dedicada a conèixer la importància de protegir la innovació: 'Jornada sobre Marques i Dissenys Industrials. Protegir i defensar la innovació'.

El coneixement, la protecció i la gestió dels intangibles és un factor imprescindible per a qualsevol empresa que, d'una manera o altra, desenvolupi activitats innovadores.

En aquest context, a la trobada vam parlar sobre la llei de Marques i les seves novetats, amb José Maria del Valle, director de Desenvolupament de Negoci de Catalunya i Aragó de ClarkeModet; i sobre les relacions entre les denominacions socials, les marques i els dominis amb Mònica López Gòmez, advocada d'IP/IT a MLG Advocats. Finalment, abans de la pausa per al cafè, Javier Vera Roa, conseller tècnic de la Unitat de Suport a Direcció de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), ens va explicar els eixos de treball generals de l'OEPM i el seu futur.

Després de la pausa, Josep Isern, soci i advocat d'ISERN Patents i Marques, ens va parlar de compatibilitats i incompatibilitats en marques i dissenys, mentre que Yolanda Ríos, magistrada del Jutjat Mercantil Nº 1 de Barcelona, ​​ens va detallar la defensa i jurisprudència sobre Dissenys industrials.

Per finalitzar la jornada, vam asistir a una taula rodona per treure el màxim rendiment de marques i dissenys moderada per Joan Sansaloni, responsable de la Unitat de Propietat Industrial i Intel·lectual a ACCIÓ. Els ponents van ser Carolina Gómez González, Design Manager a SHAD, Luis Cortegoso, director de Màrqueting i Innovació a Lékué, Jordi Arderiu, EMEA Product Development Director a SIMON, Xavi Torras, Communications Director a Roca i Diego Quiroga, CEO d'ANIMA Design.

Article següent

Newsletter