Jornades de Transferència de Coneixement sobre Materials i Tecnologies Emergents

El projecte Datemats arriba a la recta final amb dues jornades per compartir coneixement entre professionals i explorar mostres de materials innovadors, juntament amb expertes de quatre universitats europees. Per això, convida a empreses, productors, fabricants i start-ups, a participar a les Jornades de Transferència de Coneixement (Knowledge Transfer Days). En aquestes sessions, obertes i gratuïtes, s'aprofunditzarà sobre quatre àrees de materials i tecnologies emergents: materials de base biològica principalment de la fusta, materials de cultiu auto-regeneratiu, materials connectats i intel·ligents i nanomaterials. També s'aprendrà sobre els mètodes de disseny suggerits per treballar amb ells i per impulsar la innovació a l'entorn de treball, de la mà d'un equip internacional d'expertes i experts.

El Disseny Hub serà la seu d'una doble sessió, organitzada per Barcelona centre de Disseny i Materfad, els dies 11 i 12 de novembre, que per alegria de moltes persones, després d'aquesta temporada d'activitats online, canvia el format i passa a ser presencial. Per participar a l'activitat, que s'impartirà en castellà i anglès, és necessari inscriure's, ja que les places són limitades.

El projecte europeu Datemats, del que Barcelona centre de Disseny és partner, vol crear un mètode d'ensenyament i aprenentatge únic al camp dels materials i les tecnologies emergents a través del disseny i impulsa la transferència de coneixement des de l'àmbit acadèmic cap a les empreses.

Exposició Datemats, dissenyany amb materials i tecnologies emergents, fins el 21 de novembre

L' exposició Datemats és una primera aproximació al sucós panorama de coneixement i eines que està generant el projecte. Està obert al públic fins el 21 de novembre de 2021, amb entrada gratuïta a l'edifici Disseny Hub.

Article següent

Newsletter