La Barcelona Design Week torna del 16 al 28 d'octubre

La Barcelona Design Week, organitzada per Barcelona centre de Disseny, escalfa motors i estem preparant una edició molt especial, la número 18: Design for Human Future, la nostra majoria d'edat, que tindrà lloc del 16 al 28 d'octubre. A més, serà una edició que, per primera vegada, estarà expressament associada als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible declarats per les Nacions Unides.

Davant d'un escenari global cada cop més marcat per la incertesa, la complexitat i la volatilitat, el disseny és un element clau per al present i el futur de les persones, per crear un futur humà. En aquest sentit, aquest any ens hem marcat un objectiu clar, llençar una iniciativa global per impulsar l'objectiu ODS número 18, que es converteix en el nostre lema: Design for Human Future.

A mig camí d'assolir els objectius de l'Agenda 2030, impulsada el 2015, ara és el moment de tenir una perspectiva realista del que s'ha aconseguit fins ara i del que encara està per fer. I, per això, des de la Barcelona Design Week creiem que és el moment de donar al disseny la importància que té i que mereix impulsant aquesta iniciativa transversal.

A més, aquest any la Barcelona Design Week 2023 comptarà amb el comissariat i la direcció d'art d'Alessandro Manetti, dissenyador d'estratègies, investigador de tendències, director d'art i gestor cultural i institucions acadèmiques vinculades al sector del disseny, de la innovació i de les indústries creatives.

Barcelona Design Week 2023: Design for Human Future

Article següent

Newsletter