Membres del Clúster Disseny són premiats a la 40a edició dels Premis ADI i als Premis Laus

La 40a edició dels Premis ADI, celebrada durant la Barcelona Design Week, va reconèixer el treball de diferents membres del Clúster Disseny de Barcelona centre de Disseny.

SEATÀNIMA Barcelona són qui més premis es van endur. La primera, un Delta d’Or a la Categoria de Mobilitat pel nou model Cupra Formentor i el Premi Delta a la Trajectòria, atorgat al seu Centre de Disseny; i la segona, Delta Mención a la Categoria Delta Il·luminació per Baldufa Light, i Delta de Plata a la Categoria Delta mobilitat per Oohbike.

Nacar Design es va endur el Delta d’Or en la categoria Complements i Eines per la cafetera EX3; i Andreu Carulla es va endur el Delta d’Or a la categoria Dispositius Digitals por Metalquimia.

A la Categoria Delta Il·luminació, el premi Delta d’Opinió va ser per a la col·lecció de lluminàries Circ d’Estiluz; i Bolita de Marset i Lámina de Santa&Cole es van endur el Delta de Plata.

A la Categoria Delta equipament exterior, Satellite d’Escofet 1886 va guanyar el Delta de Plata, i Garbet d’emiliana design studio, el Delta d’Or. A la Categoria Delta equipament interior, Flap de DAE va guanyar el Delta de Plata.

Les Medalles ADI 2020 van ser per a EINA (Medalla ADI d’Opinió i Medalla ADI de Plata), UPC Vilanova i la Geltrú (Medalla ADI de Bronze) i Elisava (Medalla ADI d’Or).

Els ADG Laus, que també es van entregar durant la Barcelona Design Week, van premiar empreses del Clúster Disseny.

Atipus va ser la gran guanyadora de la nit, amb un Laus de Plata per gran públic-línia de pack i/o etiqueta, i quatre Bronzes, websites, unitat de pack i/o etiqueta, naming i cartell. Bildi també va ser molt premiada, amb un Laus d’Or i dos de Bronze, un per publicació corporativa i un per gràfica aplicada a espais.

Elisava va guanyar dos Laus de Bronze, per conjunt d’elements coordinats i per publicació corporativa; Summa un Laus de Bronze per identitat corporativa mitjana i gran empresa, i Nomon Design un altre Laus de Bronze per direcció d’art en fotografia.

Enhorabona a tots els guanyadors!

Article següent

Newsletter