Més de 20 membres del Clúster Disseny han estat seleccionats pels Premis ADI 2022

L’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD organitza els Premis ADI 2022, que es componen dels Premis Delta per a professionals i empreses de disseny industrial, les Medalles ADI per a estudiants de disseny de producte i els Premis ADI Cultura per a projectes que posen en valor la cultura del disseny.

Dels 362 projectes presentats, el jurant n‘ha seleccionat 183, dels quals 56 són creació d’un o més membres del Clúster Disseny, entre ells els nostres patrocinadors Kave Home, Roca, Illycaffè i SIMON.

Així doncs, els 22 membres seleccionats per a la 41 edició dels premis DELTA són: Lúcid Design Agency, Nacar Design, Andreu Carulla, Anima Design, Makeat, Illycaffè, Platanomelón, Escofet 1886, RS Barcelona, SIMON, Hobby Flower, Emiliana Design Studio, Teixidors, Altherr Desile Park, Roca, Aparentment, Kave Home, Nanimarquina, Marset, Carpyen, Livingthings i Eurecat.

Pel que fa a la quarta edició dels Premis ADI Cultura, els membres seleccionats són: Elisava, LCI, ESDAP i Il·lacions Galeria de Disseny

Finalment, un total de 8 projectes seleccionats per a la 29a edició de les Medalles ADI, dels 12 possibles, son d’alumnes d’Elisava, ESDAP i IED.

Pots veure tots els projectes seleccionats aquí.

El veredicte final i el lliurament dels premis serà el dia 15 de juny, en un acte al Disseny Hub en el marc de la Barcelona Design Week

Enhorabona als seleccionats!

Article següent

Newsletter