Som Design Partners del BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Barcelona centre de Disseny hem signat un conveni de col·laboració pel qual esdevenim Design Partners de Barcelona New Economy Week (BNEW) per segon any consecutiu. La fira, que se celebra del 5 al 8 d'octubre, comptarà amb mobiliari de destacats dissenyadors catalans.

Els estudis MorillasThe OthersÀNIMA Design i deardesign studio juntament amb el Digital Experience Research Center de NTT DATA Living Lab, estaran presents a la segona edició del BNEW a través d'una serie de video-entrevistes que es podran veure al canal online del congrés. Les 5 empreses del Clúster Disseny destaquen per la seva trajectòria internacional en camps branding, motion graphics, disseny de producte, disseny generatiu, UX/UI o interiorisme.

Per Blanca Sorigué, directora general del Consorci, "la col·laboració amb Barcelona centre de Disseny contribuirà a reforçar el posicionament de la ciutat de Barcelona com a centre de el disseny i motor de la nova economia a nivell mundial".

Per la seva banda, la directora de BcD Isabel Roig ha assenyalat que "participar com a Design Partner a aquesta segona edició de BNEW reforça el nostre compromís de posar en valor el talent creatiu local com un dels eixos estratègics de la nova economia i la seva projecció internacional".

Article següent

Newsletter