Sonia Monclús i Anna Achón expliquen el seu dia a dia a Barcelona Centre de Disseny

El Disseny Hub Barcelona ha entrevistat a Sonia Monclús, Cluster Manager & Knowledge Broker, i Anna Achón, Content Manager de Projectes de Design & Food, part de l'equip de Barcelona centre de Disseny.

A la trobada, Monclús i Achón han parlat dels seus inicis a l'entitat i de les tasques que comporten les seves respectives feines, però també dels reptes i les oportunitats que els aporten els seus llocs.

Així mateix, també han conversat sobre temes com el food design o la sostenibilitat, dues tendències en augment en el món del disseny:

"El food design permet relacionar-nos d’una manera diferent amb els aliments [...]. Però també planteja reptes i aporta solucions a les problemàtiques del moment actual, com l’accés a l’alimentació, el malbaratament alimentari o els residus. Tota aquesta línia d’investigació permet al food design crear noves propostes per ser més sostenibles i trobar noves oportunitats."

Finalment, a l'entrevista s'ha abordat la importància que hi hagi una entitat com Barcelona centre de Disseny i la seva connexió amb el Disseny Hub i la resta d'entitats que el conformen.

Podeu llegir aquí l'entrevista sencera.

Article següent

Newsletter