Barcelona centre de Disseny participa en el projecte ‘Young Designers for Next Generation Europe’

Barcelona centre de Disseny participa en el projecte Young Designers for Next Generation Europe (NextGenDesign). Aquest projecte uneix cinc importants plataformes i festivals internacionals de disseny (Skopje Design Week de Macedònia, Mikser festival de Belgrado, designaustria amb la Viena Design Week, What Design Can Do d’Àmsterdam i Barcelona Centre de Disseny amb la Barcelona Design Week) en una iniciativa sense precedents per promoure i educar sobre el disseny verd i sostenible en els propers 3 anys.

“NextGenDesign” (Young Designers for Next Generation Europe)

A través d'una nova plataforma digital i un programa especial en els festivals associats, el projecte busca oferir formació informal a joves dissenyadors mitjançant un programa de residències d’intercanvi, i activitats promocionals i educatives per al sector del disseny i públic en general. L'objectiu és augmentar la consciència sobre la responsabilitat dels dissenyadors i consumidors en el context del Pacte Verd Europeu.

Es convidarà a joves dissenyadors de tota Europa, a través d'una convocatòria oberta, a proposar solucions innovadores als problemes locals relacionats amb el Pacte Verd. Aquests problemes seran mapejats mitjançant un qüestionari que els socis distribuiran entre els joves de tota Europa.

Young Designers for Next Generation Europe aborda els desafiaments del canvi climàtic i medi ambiental, i subratlla la importància de la participació significativa dels joves, clau per a l'èxit del Pacte Verd Europeu.

Mantingueu-vos atents per a més informació sobre com participar i contribuir a aquesta iniciativa en la qual ja hem començat a treballar en una trobada a Belgrado els passats 30 i 31 de gener. Junts per a una Europa més verda!

Co-funded by the EU

Article següent

Newsletter