4 d'abril

Disseny i tecnologia per allargar la vida útil del tèxtil

Cada any es consumeix a Espanya entre 21,5 i 26 kg per habitant de peces de tèxtil, el 30% del qual correspon a productes de tèxtil per a la llar. De la quantitat total, només el 11% es recull i només el 1% es recicla i es converteix en producte nou.

La Unió Europea (UE) té una visió clara perquè el sector tèxtil assoleixi uns objectius ambiciosos per a l'any 2030.

En aquesta sessió, que tindrà lloc al Showroom de nanimarquina el proper 4 d'abril a les 18.30 hores, es presentarà l'experiència i els resultats obtinguts en el marc del projecte LONG LIFE TEXTILES al voltant de l'ecosistema de nanimarquina, un projecte de recerca industrial que pretén allargar la vida útil de les catifes contribuint així a reduir l'impacte ambiental i valorar les oportunitats que es deriven de les tendències del mercat com la revalorització de productes de segona mà, tot això gràcies a la integració de tecnologia que permet la trazabilitat del producte tèxtil.


LONG LIFE TEXTILES, un projecte liderat per Barcelona centre de Disseny i coimpulsat per MODACCinèditNutcreativesNanimarquinaRETEXCYCLE, amb el suport del Ministerio de Industria y Turismo dins del programa de Suport a les AEIs.

Reserva la teva plaça AQUÍ.

Article següent

Newsletter