Empreses

Sigui quin sigui el teu sector, si integres el disseny com a eix estratègic, Barcelona centre de Disseny és la teva plataforma per innovar en clau d’usuari i ser més competitiu.

Impulsem iniciatives de gran impacte com la Barcelona Design Week, Foodture Barcelona, el programa d’internacionalització Inspired in Barcelona® i els programes d'emprenedoria de BcD Talent, a més a més de comptar amb un Clúster Disseny.

Arrel de la nostra experiència i know-how, som l’entitat de referència en disseny de Barcelona i un partner estratègic per a la teva empresa.

A Barcelona centre de Disseny creem projectes conjuntament amb altres empreses, com el concurs internacional de disseny  jumpthegap® , iniciativa promoguda per l'empresa Roca, amb l'objectiu d'oferir una plataforma perquè estudiants i professionals d'arquitectura i disseny d'arreu del món puguin mostrar el seu talent aportant solucions conceptuals sostenibles i innovadores per a l'espai de bany del futur. Hi col·laborem des de la seva primera edició, el 2004. En les 10 edicions hi han participat més de 28.600 dissenyadors i arquitectes amb 4.276 projectes de 150 països.

Newsletter