21 de novembre

Workshop Fabricació Avanzada & IoT

El 21 de novembre a les 9 hores t’esperem al Disseny Hub Barcelona al workshop Fabricació Avançada & IoT. Organitzat per Eurecat amb la col·laboració de BcD, entre altres entitats, aquest taller busca aprofundir en l’ús dels objectes intel·ligents i treure’n el màxim rendiment.

Les sinergies entre la fabricació avançada i la IoT han fet possible la creació d’una nova generació d’objectes 4.0. Aquesta revolució redefineix la manera com interactuen les màquines, els objectes i les persones entre si, permetent la recopilació, interpretació i presa de decisions de manera preventiva. Aquest avenç té un impacte notablement positiu en l’eficiència i la millora, tant en els processos industrials com en la promoció de la salut, mitjançant la impressió funcional, l’electrònica impresa, els smart objects i els wearables.

Objectius de la jornada:

  • Conèixer com els wearables i objectes intel·ligents poden resoldre necessitats de mercat que avui dia no acaben d’estar resoltes.
  • Conèixer com aquests objectes i gadgets poden connectar-se al món digital mitjançant IoT i explorar noves oportunitats de mercat.
  • Conèixer com les mètriques i el monitoratge poden millorar la nostra salut o rendiment.
  • Conèixer els DIHs de Catalunya i de Navarra i promoure possibles projectes d’innovació en el marc de la convocatòria PADIH de DIH4CAT i IRIS.

Consulta tota la informació i inscriu-te aquí.

  •  | Barcelona centre de Disseny

Article següent

Newsletter