Barcelona centre de Disseny és partner de la New European Bauhaus

Tenim el plaer d'anunciar que Barcelona centre de Disseny és partner de la New European Bauhaus.

La iniciativa New European Bauhaus connecta l'European Green Deal amb els nostres espais de vida. Demana a tots els europeus que imaginin i construeixin junts un futur sostenible i integrador que sigui bonic per als nostres ulls, ments i ànimes.

La Nova Bauhaus europea és un moviment creatiu i interdisciplinari en potència; una plataforma per a l'experimentació i la connexió, que fomenta la col·laboració entre pensadors i creadors que volen dissenyar les nostres formes futures de viure junts. És un pont entre el món de la ciència i la tecnologia i el món de l'art i la cultura. És una invitació a canviar de perspectiva i que cal considerar els nostres desafiaments ecològics i digitals com a oportunitats per transformar les nostres vides per a millor. És un nou enfocament per trobar solucions innovadores a problemes socials complexos a través de la creació conjunta. La iniciativa té com a objectiu donar forma al nostre pensament, comportament i mercats al voltant de noves formes de vida i construcció, fins i tot influint en la contractació pública.

Com a partners d'aquesta iniciativa, Barcelona centre de Disseny col·laborarà en l'elaboració de projectes on el disseny sigui l'element clau i que ens permetin aconseguir un futur més sostenible, on el benestar de les persones estigui al centre.

Una de les primeres accions que duu a terme la New European Bauhaus són els New European Bauhaus Prizes. Més informació aquí.

Article següent

Newsletter