“Els llums de Nadal il·luminen el comerç”, enguany a Horta

Barcelona centre de Disseny conjuntament amb la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó organitzen la nova edició d’”Els llums de Nadal il·luminen el comerç”, una iniciativa per innovar i dinamitzar el comerç de proximitat tradicional dels barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal.

Per dur a terme l’acció es convida a participar les escoles de disseny i els comerços del barri d’Horta a través de l’Associació de comerciants Cor d’Horta, que forma part de la Fundació Barcelona Comerç. Cada escola tindrà assignada una botiga del barri, i en decorarà el seu aparador.

El projecte té com objectiu donar visibilitat al talent creatiu de la ciutat, vincular el disseny al sector del comerç i apropar el disseny a la societat. La idea essencial és que l’enllumenat de Nadal, subscrit fins ara al carrer, envaeixi els aparadors de les botigues i que esdevingui la part fonamental del projecte de disseny d’un aparador.

Enguany han participat les escoles Ártidi Escola d’Aparadorisme de Barcelona, ESDi Escola Superior de Disseny, IED Barcelona Escola Superior de Disseny, La Salle Arquitectura, LCI Barcelona Escola Superior de Disseny i UPC campus Terrassa; i han decorat 10 aparadors diferents del barri.

L’aparador guanyador ha estat el de la Ferreteria i Llar Marimon, decorat per estudiants de La Salle Arquitectura. Enhorabona! Al nostre Flickr pots veure totes les fotografies.

Més informació sobre els aparadors i les escoles participants aquí.

Article següent

Newsletter