Els nostres butlletins dels darrers 50 anys

50 anys d'història donen per a molt, i avui volem oferir-te un petit tastet dels butlletins que hem creat al llarg del temps.

Des de 1973, els nostres butlletins han abordat una àmplia gamma de temes relacionats amb el disseny i la creativitat. Hem presentat destacats articles sobre projectes de disseny, hem dut a terme entrevistes amb reconeguts dissenyadors, hem compartit ressenyes d'esdeveniments i exposicions i hem proporcionat tutorials i consells pràctics, entre altres. El nostre objectiu sempre ha estat informar-te de totes les novetats i serveis que oferim des de la fundació, i mantenir-te al corrent del món del disseny barceloní i de la resta del món.

Per fer les portades de cada entrega, han contribuït moltíssims professionals com ara Albert Isern, Sisón Pujol, BuróGràfic o Martín + Gutiérrez. 

Amb temps, hem evolucionat cap a l'enviament de newsletters digital la qual cosa ens ha permès arribar de forma més ràpida i eficient als nostres subscriptors. A més, aquesta transició ens ha brindat beneficis addicionals, com la possibilitat d'incloure enllaços interactius i reduir l'impacte ambiental eliminant l'ús de paper.

Gràcies per llegir-nos tots aquests anys i esperem que us agradin!

Article següent

Newsletter