Ja tenim dates per a la Barcelona Design Week ’20!

Imatge: Anna Achón

La cita ineludible del disseny, la innovació i la creativitat a la capital catalana se celebrarà enguany del 9 al 18 de juny. La Barcelona Design Week torna per 15è any consecutiu per acostar totes les àrees del disseny a la ciutadania i mobilitzar el sector per tal de mostrar al món el talent que es cultiva a la ciutat. Durant una setmana es desenvoluparà un programa que comptarà amb més de 100 activitats per a tots els públics (exposicions, tallers, conferències, jornades de portes obertes), així com activitats dirigides als professionals i empreses.

Les dues activitats més destacades són Disseny en Diagonal, que torna per segon any per seguir transformant diversos espais de l’Avinguda Diagonal a través d’instal·lacions i exposicions, i Districte Disseny, adreçada a tota la ciutat i més enfocada a conèixer d’a prop els estudis de disseny i els seus professionals.

La 15a edició de la BDW està dirigida per BCD Barcelona Centre de Disseny, organitzada pel propi BCD i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.

Consulta tota la informació a www.barcelonadesignweek.com.

Article següent

Newsletter