Pepa Casado ens parla de sostenibilitat en la segona entrevista del cicle "Disseny Avui"

Pepa Casado D'Amato, trend forecaster de future-A, és la segona convidada del cicle "Disseny Avui", un cicle de contingut impulsat pel Clúster Disseny de la mà de  Oiko Design Office que pretén facilitar a empreses i professionals una vessant de coneixement entorn a la sostenibilitat i la digitalització

En aquesta càpsula, la creativa ens comparteix la seva visió sobre com la sostenibilitat es pot considerar una macrotendència, una gran transformació que afectarà moltes disciplines i molts escenaris.

“Quelcom que segurament marcarà els pròxims anys és aquesta concepció nova del que és la propietat i, sobretot, el canvi de percepció respecte al valor d’allò que és nou i el valor d’allò que s'ha utilitzat”

Així mateix, Casado també ens parla de noves eines estètiques vinculades a la sostenibilitat i del rol dels dissenyadors de nous materials, del compromís de les marques i la seva relació amb els consumidors i de canvis de models de comportament que suposaran grans reptes en el futur dels negocis.

Pròximament "Disseny Avui" també ens mostrarà les entrevistes de Sisón Pujol de Nomon DesignJeannette Altherr de Altherr Désile ParkJose F. López Aguilar, d'Oiko Design Office i Francesc Julià de Kave Home.

A més, ja pots veure l'entrevista a Carles Lorente, responsable de circular economy innovation de HP. Si vols més informació sobre "Disseny Avui", clica aquí.

Article següent

Newsletter