26 de maig

Instruments de suport a la sostenibilitat per a projectes empresarials liderats des del disseny circular i l’ecodisseny

El proper 26 de maig, de 10 a 11.30 hores, Clúster Disseny, impulsat per Barcelona centre de Disseny, amb la col·laboració d'ACCIÓ, l'Agència de Residus de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza la sessió on line "Instruments de suport a la sostenibilitat per a projectes empresarials liderats des del disseny circular i l’ecodisseny”.

L'objectiu d'aquesta sessió virtual és donar a conèixer els diferents instruments que estan i estaran properament a l'abast per a les empreses en l'àmbit de la transició cap a una indústria més sostenible i resilient, des del prisma del disseny circular i l'ecodisseny.

A la sessió es presentaran tres programes clau en aquest sentit que obriran convocatòria pròximament. D'una banda, Marta Casanova, consultora sènior d’Economia Circular de la Unitat de Transformació Tecnològica i Disrupció d'ACCIÓ, presentarà el programa ProACCIÓ Green, impulsat per ACCIÓ.

De l'altra, Míriam González, del departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos, Àrea d'Economia Circular de l'Agència de Residus de Catalunya, exposarà el programa d'ajuts a l'Economia Circular impulsats per l'ARC, l'Agència de Residus de Catalunya.

Finalment, Berta Pérez, directora de Projectes Europeus i Innovació de Cambra de Comerç de Barcelona presentarà PERTE en Economia Circular, un instrument d'àmbit estatal.

La sessió comptarà amb exemples pràctics de projectes que il·lustraran la tipologia d’accions que poden optar a aquests programes d’ajuts, a més d'un torn de preguntes pels assistents.

Si ets una empresa productora o de serveis que opera a Catalunya, o un estudi de disseny que ofereix solucions de foment de l’ecodisseny o el disseny circular, inscriu-t’hi i avança’t a les seves convocatòries!

Article següent

Newsletter