Impulsem la instal·lació "Bastir de nou el món" a la Plaça Universitat de Barcelona

Foto: Rafael Vargas

Barcelona centre de Disseny, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona i Simon Lighting, impulsem la instal·lació "Bastir de nou el món". La peça, que consta de teles, suports, projeccions i lletres, pretén mostrar gestos individuals i vivències anònimes de forma que evoquin una atmosfera compartida: frases que parlen de la solitud i de la solidaritat, de nous projectes i d’esperances que es van dibuixant.

Els barcelonins i barcelonines porten mesos fent grans esforços per lluitar contra la covid-19: esforços emocionals, físics, econòmics, familiars, relacionals... El muntatge lumínic de plaça Universitat vol ser un reconeixement i un homenatge a la ciutadania de Barcelona.

Vivim un moment excepcional, marcat per un bombardeig constant de dades i informacions que ens desborden i que no tenim temps de digerir. L’actualitat i les xifres ens volen descriure el present, però el present és molt més: hi ha persones, comunitats, vincles i petites decisions.

De la mateixa manera que som interdependents, la instal·lació crea una confusió entre totes les veus, que es necessiten les unes a les altres per fer possible la vida a la ciutat.

Els autors de la instal·lació són La Invisible Studio, i han comptat amb Bravo Studio als gràfics, Manu Molina al codi, Eduard Escoffet al text, Landscapes per a la producció tècnica i Rafael Vargas per als enregistramients.

Podràs gaudir de la instal·lació fins el 30 de desembre.

Article següent

Newsletter