Notícies BCD

Accelera't! La convocatòria MID_Talent ofereix un entorn ple d'oportunitats per a joves

27 MAIG 2017

  • MID Talent

  • MID_Talent

  • newsletter

Si ets menor de 30 anys, has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i no estàs treballant, t'interessa conèixer el programa MID TALENT.

Per segon any consecutiu, BCD Barcelona Centre de Disseny llança un programa de suport a la cultura emprenedora per a joves que resideixen a Catalunya i que vulguin posar en marxa idees i projectes innovadors. L'edició d'enguany es presenta en una versió més oberta i dinàmica, dirigida a qualsevol jove que vulgui guanyar competències sobre emprenedoria creativa i potenciar el seu perfil professional a través del design thinking.

MID TALENT ofereix una experiència completa d'una setmana de durada en la qual inclou la convivència entre els participants i l'accés a formació específica sobre eines i recursos creatius enfocats a la co-creació de solucions i desenvolupament de noves oportunitats, atrevint-se a fer les coses d'una altra manera.

A través d'un programa impartit per professionals experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria,els joves participants tindran accés a una combinació de coneixements que integren la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració, i tindran a la seva disposició un coach que farà seguiment del seu projecte.

Aquesta iniciativa representa una oportunitat única per desenvolupar competències emprenedores, posar en marxa un projecte i ampliar coneixement que permetin accedir al mercat de treball en millors condicions, integrant-se al mateix temps a una xarxa de contactes i relacions.

La iniciativa forma part del Programa d'Itineraris per a l'Emprenedoria Juvenil (PIEJ) de la Fundación INCYDE, i compta amb el cofinançament del Fondo Social Europeo (FSE) i de BCD Barcelona Centre de Disseny.

Els propers grups es duran a terme durant els mesos de febrer i març, així que... ¡ja pots reservar una de les últimes places!

Més informació i inscripció gratuïta per al darrer grup, que s'organitza de l'11 al 17 de març! MID Talent

T'hi esperem!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal