Notícies BCD

Accelera't! MID Talent busca joves amb ganes d'impulsar un projecte i millorar el seu perfil professional

28 GEN. 2019

Si ets menor de 30 anys, has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i no estàs treballant, t'interessa conèixer el programa MID TALENT!

Per tercer any consecutiu, BCD Barcelona Centre de Disseny llança un programa de suport als joves que resideixen a Catalunya i vulguin posar en marxa idees i projectes innovadors. 

Després de l'èxit de les convocatòries anteriors - amb més de 100 participants i 16 propostes innovadores - l'edició d'enguany torna a convocar a joves que vulguin adquirir competències sobre emprenedoria creativa i potenciar el seu perfil professional a través del design thinking.

MID TALENT ofereix una experiència completa de dues setmanes de durada en la qual inclou l'accés a formació específica sobre eines i recursos creatius enfocats a la co-creació de solucions i desenvolupament de noves oportunitats, atrevint-se a fer les coses d'una altra manera.

A través d'un programa impartit per professionals experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria, els joves participants tindran accés a una combinació de coneixements que integren la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració, i tindran a la seva disposició un coach que farà seguiment del seu desenvolupament personal i professional. 

Aquesta iniciativa representa una oportunitat única per adquirir coneixements sobre estratègies integradores, situant l’usuari i les persones en el centre per desenvolupar idees disruptives en el mercat, ampliar competències que permetin impulsar la carrera professional, i integrar-se al mateix temps a una xarxa de contactes i relacions.

La iniciativa, organitzada per BCD, forma part del Programa Joves x Emprendre de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Després de penjar el cartell de 'No hi ha places' en el primer grup del MID Talent 2019, obrim una nova inscripció. El termini per reservar plaça és el 14 de febrer, així que... a què esperes per reservar la teva plaça?

Més informació sobre el contingut del programa, els requisits per participar-hi i el termini d’inscripció gratuïta per al primer grup: MID Talent

T'hi esperem!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal