Notícies BCD

Accelera't! MID Talent busca joves amb ganes d'impulsar un projecte i millorar el seu perfil professional

28 GEN. 2019

Si ets menor de 30 anys, has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i no estàs treballant, t'interessa conèixer el programa MID TALENT!

Per tercer any consecutiu, BCD Barcelona Centre de Disseny llança un programa de suport als joves que resideixen a Catalunya i vulguin posar en marxa idees i projectes innovadors. 

Després de l'èxit de les convocatòries anteriors - amb més de 100 participants i 16 propostes innovadores - l'edició d'enguany torna a convocar a joves que vulguin adquirir competències sobre emprenedoria creativa i potenciar el seu perfil professional a través del design thinking.

MID TALENT ofereix una experiència completa de dues setmanes de durada en la qual inclou l'accés a formació específica sobre eines i recursos creatius enfocats a la co-creació de solucions i desenvolupament de noves oportunitats, atrevint-se a fer les coses d'una altra manera.

A través d'un programa impartit per professionals experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria, els joves participants tindran accés a una combinació de coneixements que integren la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració, i tindran a la seva disposició un coach que farà seguiment del seu desenvolupament personal i professional. 

Aquesta iniciativa representa una oportunitat única per adquirir coneixements sobre estratègies integradores, situant l’usuari i les persones en el centre per desenvolupar idees disruptives en el mercat, ampliar competències que permetin impulsar la carrera professional, i integrar-se al mateix temps a una xarxa de contactes i relacions.

La iniciativa, organitzada per BCD, compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Més informació sobre el contingut del programa, els requisits per participar-hi i el termini d’inscripció gratuïta per al segon grup: MID Talent

Dates de les properes jornades: del 2 al 8 de juny i del 16 al 21 de juny


T'hi esperem!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal