Notícies BCD

Barcelona Centre de Disseny i everis signen un conveni de col·laboració

5 DES. 2018

La consultora multinacional de negoci everis ha signat un acord de col·laboració amb BCD Barcelona Centre de Disseny, un centre de promoció i dinamització del disseny en l'àmbit empresarial i institucional de Barcelona. La signatura d'aquest acord amb BCD suposa un pas més per a l'obertura de noves vies de col·laboració, les quals impliquen activitats conjuntes en l'àmbit del disseny digital, permetent una millor anticipació a l'hora de resoldre els reptes que ens planteja l'evolució digital.

La consultora, a més, passarà a formar part del Clúster Disseny de BCD, que compta amb 160 membres entre empreses, escoles i altres agents de diversos sectors.

La col·laboració entre ambdues entitats es materialitzarà en un pla de projectes i activitats que se centraran a generar sinèrgies i en la co-creació al voltant de l’emprenedoria, de la captació de talent jove, de les macrotendències o del disseny centrat en les persones. Així com en la Barcelona Design Week 2019, un esdeveniment que acosta cada any el disseny als ciutadans i en el qual ja estan treballant conjuntament per seguir convertint la ciutat a la capital del disseny.

Per a Jorge Marquez responsable global de la pràctica de experience design a everis, "destaca la gran aportació del BCD per generar diferents perspectives sobre els reptes que es plantegen des del món digital. Per a everis aquest acord reforça l’aposta de la companyia per l'aportació de valor diferencial a partir de les tecnologies capdavanteres i un disseny centrat en la necessitat de l'usuari final".

En aquest sentit, Isabel Roig, directora general de Barcelona Centre de Disseny, ha assenyalat que “l'acord amb everis obre una major col·laboració entre les dues entitats per potenciar la capitalitat de Barcelona com a referència internacional en disseny” alhora que ha destacat que “per a BCD aquest conveni reforça la relació entre disseny, tecnologia, innovació i persones, una de les prioritats de BCD, i que unit al talent creatiu de Barcelona és un dels nostres objectius”.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal