ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

  • Tutories Projecte Fi de Grau

  • Degree Show 2015

  • Exposició Premis ei! 2015

Disciplina:
Disseny, Enginyeria de Disseny Industrial, Interacció Digital, Innovació, Disseny Gràfic, Disseny de Producte, Disseny d'Espai, Enginyeria de Producte, Gestió de Producte, Comunicació, Arquitectura, Interiorisme, Estratègia, Management, Recerca, Empresarial, Ensenyament

ELISAVA és una de les escoles més rellevants a Europa, pionera en els estudis de Disseny i Enginyeria. El Centre, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, té 2.000 estudiants i 700 més de professors d’arreu del món. L’Escola imparteix Graus Oficials en Disseny i en Enginyeria de Disseny Industrial, i el Màster Oficial en Disseny i Comunicació.

La seva oferta formativa també inclou Màsters, Postgraus, Cursos d’Especialització, Programes d’Estiu, Study Abroad y Visiting University Courses relacionats amb les àrees de Disseny Gràfic i Comunicació, Disseny de Producte, Disseny d’Espai i Arquitectura, Design for Food, Disseny d’Interacció i Estratègia i Management.

La seva línia formativa i de recerca està molt orientada al món professional, amb col·laboracions estretes amb empreses, institucions i universitats d’arreu del món. ELISAVA, situada en un edifici modern a La Rambla, al cor de Barcelona, té una llarga trajectòria contribuint a la formació de professionals destacats.

Domicili: La Rambla, 30-32
Població: Barcelona
Web: www.elisava.net
Any de creació: 1961