Zobele España

Disciplina:
Béns de consum

Zobele Group és una multinacional líder global en el desenvolupament i fabricació de productes, soci clau de les principals empreses de llar i cura personal.

Zobele Group opera com un "one-stop-shop", oferint als clients solucions i serveis globals que cobreixen tota la cadena de valor de la innovació i desenvolupament de productes de fabricació i lliurament.

Històricament, Zobele Group ha augmentat el seu negoci i l'augment dels guanys a través de la seva àmplia gamma de productes, des de fa molt temps, relacions amb els clients, fortes capacitats d'innovació i desenvolupament de productes i la seva presència industrial global.

Zobele Grup té la seu a Itàlia (Trento), opera plantes de fabricació en sis països (Mèxic, Xina, Itàlia, Bulgària, Brasil i l'Índia), té centres de disseny i desenvolupament en cinc països (Itàlia, Espanya, Mèxic, Xina i Bulgària) i té centres d'innovació a Espanya i Singapur.

Els seus empleats viuen i respiren els seus valors tots els dies: treball en equip, integritat, passió pel que fan, l'excel·lència en el seu exercici i reconeixement a través de la potenciació.

Domicili: Josep Pla, 2, edifici B2, planta 8
Població: Barcelona
Web: www.zobele.com
Any de creació: 1919