Finsa

  • Finsa 1

  • Finsa 2

  • Finsa 3

  • Finsa 4

  • Finsa 5

Disciplina:
Solucions en fusta

Nascuda el 1931 com una petita serradora prop de Santiago de Compostela, Finsa ha anat creixent de manera ininterrompuda durant totes aquestes dècades fins a convertir-se en un dels principals fabricants de tauler d'Europa, tot caracteritzant-se per la seva fiabilitat, compromís i innovació. Actualment, Finsa ofereix una àmplia gamma de productes i solucions en fusta adreçades tant al món de la construcció i la reforma com al sector de l'interiorisme i el moble.

A més de treballar per a una millora tècnica dels nostres productos, existeix altre aspecte clau que ens diferencia: el disseny. Així, el nostre enfocament se centra a oferir una gamma variada i equilibrada que pugui encaixar a qualsevol tipus de projecte, des dels més clàssics fins als més avanguardistes. En aquest sentit, la seva filosofia en l'àmbit del disseny s'articula sobre dos eixos essencials: proximitat al mercat i seguiment de les tendències globals que influeixen en el sector del moble i de l'interiorisme. En aquesta línia, disposen d'un departament especialitzat en desenvolupament de dissenys, un equip de professionals que s'encarrega, a través del contacte directo amb clients, proveïdors, arquitectes, dissenyadors i interioristes, de detectar les tendències més actuals.

Són una empresa que ofereix una àmplia gamma de solucions en fusta: fusta serrada, taulers d'aglomerat, MDF, melamina, xapa, rexapat, contraxapat, terres laminats, paper imprès, coles, formaldehid, mecanitzats.


Domicili: P.I. Sant Vicenç, c/ Ferralla, 4. Apt. 1405
Població: Castellbisbal
Web: www.finsa.es
Any de creació: 1931