Serveis del CIV

Divulgació: t’informem i fem comunitat

 • Sessions de divulgació sobre l’innovació centrada en l’usuari: sessions obertes orientades a reflexionar sobre els models d’innovació, la design driven innovation i la innovació sistèmica.
 • Comunitat d’Innovació Sistèmica: sessions adreçades als diferents agents de l’ecosistema d’innovació per tal de fomentar l’intercanvi i dinamitzar els fluxes de coneixement i aprofitar les capacitats d’innovació existents. L’objectiu és crear una Comunitat d’Innovació Sistèmica de la que formin part els diferents agents de l’ecosistema d’innovació.
 • Dinàmiques de co-creació: sessions de treball per accelerar la innovació, emprant metodologies de co-innovació o innovació col·laborativa que permeten combinar capacitats o actius provinents de contextos/organitzacions diferents.


Capacitació: et proporcionem coneixement, recursos i eines metodològiques

 • Creació d’Unitats d’Innovació Sistèmica (UIS) a empreses o entitats:
  1. Analitzem el model d’innovació de la teva organització.
  2. Elaborem un pla de treball per a la implementació del canvi de model, que inclou identificació de les persones clau, així com sessions de formació i/o transferència de coneixement.
 • Tallers formatius sobre eines i metodologies d’innovació centrada en l’usuari, com ara design thinking, etnografía, identificació de tendències, ràpid prototyping, etc. Amb aquesta formació aconseguiràs:

  1. Augmentar les capacitats d’innovació del teu equip.
  2. Incrementar les probabilitats d’èxit del teu producte o servei al mercat. 
 • A més, t’oferim formació in-house en innovació centrada en l’usuari amb un programa a mida.
   

Implementació: t'acompanyem en el teu procés d’innovació

 • Implementació de projectes específics d’innovació sistèmica: el CIV ha desenvolupat una metodologia pròpia per a la implementació de projectes concrets d’innovació sistèmica, que inclou un Design Lab. Aquesta metodologia s’ha desenvolupat aprofitant tres eines de metodologies ja existents: Service Design, Lean UX i Business Model CANVAS.

 

Volem ajudar-te a fer créixer la teva empresa!

Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem dels serveis més adients a les teves necessitats. 

T. 93 218 28 22 / info@bcd.es