Tallers CIV

Els tallers del CIV posen al teu abast coneixements i eines pràctiques sobre els principals aspectes a tenir en compte perquè la teva empresa sigui més innovadora, des de la reflexió de l'estratègia d'innovació fins a la transformació i test de noves solucions.

L'objectiu és capacitar les empreses i proporcionar recursos perquè implementin processos d'innovació centrada en l'usuari i obtinguin el màxim rendiment a la seva inversió en disseny, aconseguint diferenciar la seva marca, incrementar vendes i obrint nous mercats.

Què n’obtens?

Participant a les diferents sessions d’aquest cicle, aprendràs:

  • Com fer el procés de reflexió per determinar les línies on centraràs els teus esforços d’innovació.
  • Eines per analitzar l’entorn i els usuaris.
  • Les etapes per a una correcta generació i filtració d’idees.
  • Tècniques de prototipatge de productes i de serveis.

Seguir les etapes de reflexió, descobriment i implementació et facilitarà tenir en compte tot allò que influeix en l’èxit del llançament de les teves innovacions, ja sigui tant amb nous productes o serveis, com innovant en la gestió interna de la teva empresa.

Aquest procés et permetrà maximitzar les possibilitats d’èxit dels teus projectes i reduir els riscos inherents a les activitats d’innovació quan encara no s’han produït les majors inversions, en temps i/o recursos econòmics.